Daikin School

Wanneer je start als arbeider bij Daikin, word je de eerste 3 dagen in kleine groepjes ondergedompeld in de werking en cultuur van Daikin. Dat gebeurt in de Daikin School. Elke dag komt een ander thema aan bod, zodanig dat jij goed geïnformeerd kan starten aan je job.

Hoe verlopen die 3 dagen?

Dag 1

Dag 1 staat in het kader van veiligheid. Je krijgt jouw arbeidskledij en de veiligheidsregels worden heel praktisch uitgelegd. Maar het gaat natuurlijk verder dan dat, het gaat deze dag ook om jou op een leuke manier te leren kennen.
Andersom leren jullie ook Daikin kennen. Je wordt welkom geheten door de interimpartners en leert daarna jouw trainer kennen. Je wordt wegwijs gemaakt in de fabriek enerzijds via een introductiefilm, anderzijds via persoonlijke uitleg over de verschillende breakzones, lockers, toiletten, en het bedrijfsrestaurant. Daikin staat ervoor gekend kwaliteitsvolle producten af te leveren aan de klant.

Dag 2

Daarom ligt op dag 2 de focus op kwaliteit. Via praktische opleidingen leer je proeven van het werk die je in de fabriek zal uitvoeren. Onder meer bedrading en assemblage staan op het programma.

Dag 3

Op dag 3 leren we alles over Daikins cultuur, waarden en normen. Daarom is het belangrijk dat jij onze waarden leert kennen zodat je samen met je collega’s een topproduct kan afleveren. Team work is hier een hele belangrijke schakel in dat proces. Je leert die dag alles wat je nodig hebt om samen te werken en communiceren.

Doorheen deze 3 dagen wordt er op verschillende momenten even gecheckt of iedereen nog alles begrepen heeft om zeker te zijn dat alle kennis bijgebleven is, maar ook om jouw competenties te kunnen inschatten en vandaaruit jou op een gepaste plek in onze Productie te laten starten.

Bij Daikin staan wij voor Safety First

Daarom hanteren wij deze High 5 gedragsregels

1

Ik handel volgens Stop - Call - Wait

2

Ik maak oogcontact met chauffeurs

3

Ik draag mijn PBM's correct

4

Ik werk ergonomisch

5

Ik luister actief in de MM

Samen voor een veilige werkplaats

Bij Daikin staan wij voor Safety First

Daarom hanteren wij deze High 5 gedragsregels

1

Ik handel volgens Stop - Call - Wait

2

Ik maak oogcontact met chauffeurs

3

Ik draag mijn PBM's correct

4

Ik werk ergonomisch

5

Ik luister actief in de MM

Samen voor een veilige werkplaats

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Klinkt goed? Kom ons team dan versterken als Productiearbeider, Spare parts arbeider, Technische arbeider, of Teamleader. Ervaring is geen must! Daikin leidt jou op in onze Daikin school. Je motivatie om bij te leren en Daikin te versterken staat centraal. Solliciteer en kom terecht in een innovatieve werkomgeving met een aanstekelijke teamspirit.

Twijfel niet langer! Bekijk de volledige vacature hier en solliciteer nu!

Jouw toekomstige collega’s getuigen…

Jouw toekomstige
collega's getuigen...

“Mijn collega’s zijn erg ondersteunend”

“Ik kwam hier terecht via een familielid die al jaren bij Daikin werkt. Ik hoorde alleen maar positieve dingen over deze fabriek. Toen ik zelf ging solliciteren had mijn tante niet overdreven. Het bevalt me hier prima. Er is de toffe werksfeer, goede collega’s die erg ondersteunend zijn, en er zijn heel wat voordelen verbonden aan werken bij Daikin. Bovendien kreeg ik hier een begeleiding om u tegen te zeggen. Zonder enige ervaring werd ik opgeleid tot een volwaardige medewerker en dat in amper drie dagen. Ik was meteen mee met het verhaal van Daikin.”

Caithlin Bacqué (19, productiearbeider).
Sinds november in dienst

5EE27498-BFB6-4BDC-9FB4-0E63818E41F0

Hoezo “instant” een job als arbeider?

Geen eindeloos lange
sollicitatieprocedure

Na een toegepaste opleiding ga je snel aan de slag met continue on-the-job training in onze Daikin School

Krijg een loonsverhoging
al na één maand!

Spontaan solliciteren bij Daikin Europe!

Ik solliciteer voor
Niet zeker waarvoor u wilt solliciteren? Bekijk onze vacatures.
Upload hier uw CV (optioneel)